Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Done By Deer Peekaboo tallerken, Elphee Pudder

Når du skal lære deg å spise selv, gjør de indre, avrundede kantene det lettere å få maten skjøvet over på en skje eller gaffel.

Les merShow less
kr 249.00
På lager
Referanse:
1719831
Beskrivelse

Når du skal lære deg å spise selv, gjør de indre, avrundede kantene det lettere å få maten skjøvet over på en skje eller gaffel. Den fine tallerkenen er laget av matgodkjent silikon, som gjør den brudd- og sklisikker. Den slitesterke silikonplaten er perfekt for å varme de smås måltider i mikrobølgeovn, samt til bruk i ovn, fryser og oppvaskmaskin.

De minste vil elske å ha den søte elefanten ved bordet - men pass på at den lange snabelen ikke stjeler en bit! Den praktiske tallerkenen er i en lyseblå farge som passer perfekt til å mikse og matche med resten av Peekaboo-serien. Pakket i en søt gaveeske.

Materiale: 100% matkvalitets silikon. Farge: blå Størrelse: Ø 16 cm Pleie: Oppvaskmaskin opp til 100 ° C. Kan brukes i mikrobølgeovn. Sikker temperatur: -40°C til 230°C. Peekaboo - det er middagstid! Elphee titter frem fra den praktiske silikonplaten og gjør måltidene ekstra morsomme for de minste.

Les merShow less
Produktdetaljer
1719831
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.