Hvem er babblejentene?

Nå skal dere få bli bedre kjent med babblejentene. Hvem er vi?

Jo, vi er 2 damer (heter vell kanskje det når vi er midt i 40 åra) fra Elverum som etter mange tilfeldigheter startet barneutstyrsbutikken Babble i 2006. Et nytt lokale, med nesten ingen varer :-). Ja det er ikke så lett å beregne hvor mye varer det er plass til i en ny butikk når ingen av oss hadde gjort noe lignende før. I hvert fall fikk vi god plass til hjørnesofa og salongbord 🙂 Nok om det!

Gine (høyre) er 45 år fra Elverum. Utdannet sykepleier og har 2 barn. Begge født under planleggingen og åpningen av Babble. Godt planlagt. Vi måtte jo ha noen prøvekaniner. Hun er salgs dama vår som gir service og kunnskap til perfeksjon. Hun er en reser på mersalg og kan snakke med kundene i evigheter. Facebook og instagram utføres med god kompetanse.

Jeg Lisbet (venstre) er 46 år opprinnelig fra Trysil. Utdannet jordmor og har 1 barn som kom litt etter Gine sine så dette var godt planlagt :-). Jeg er administratoren i selskapet som elsker å rydde og holde orden. Betaler regninger og fører regnskap. Som du sikkert skjønner er vi veldig forskjellige i hva vi liker og det gjør kombinasjonen Gine og Lisbet til et dreamteam.

Nå har vi holdt på i snart 16 år og har opparbeidet det man kan kalle erfaring. Kundene skaper butikken, ikke vi. Vi er genuint opptatt av barn og hva som er gode produkter for barn. Nå ligger butikken på Kremmertorget 2 etg sammen med Nye Sporten Elverum. Besøk oss gjerne i butikken eller på https://www.babble.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *