Nytilsatt Tuva

Hei alle babble vennerDette er Tuva som jobber hos oss 🖐Hun startet i høst og blir å finne i butikken fremover.Hun er 20 år, født og oppvokst i Elverum. Har bodd i Hernes stort sett hele livet. Med en dansk mamma og en pappa fra Hernes har hun som minstejenta i flokken vært vant til folk rundt seg. Hun er ei blid og hyggelig jente som lærer fort. Hun er tante til 5 så vant med små barn, det er hun. Har ingen erfaring fra butikk, men er lærevillig som få og tar ting raskt, selv om det er veldig mye å sette seg inn i hos oss.Er utdannet barne og ungdomsarbeider👊 så passer fint inn i vår filosofi med fagpersonell bak disken. Hun er generelt glad i mennesker og liker å være med familie og venner på fritiden. Ei sosial jente som vi allerede har rukket å bli glad i. Håper alle tar henne godt i mot og vi ønsker henne velkommen som en del av babblejentene❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *