Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.
Bloggarkiv
Blogg kategorier
Søk i blogg

Hva er riktig babycall?

Av

Det er viktig å finne ut hva babycallen skal brukes til

Hva er riktig babycall?

Mange nybakt foreldre eller kommende foreldre sliter med å finne ut hva slags babycall de skal velge. Under belyser vi hva som er viktig å tenke på.

Skal vi alltid gå etter den dyreste som sikkert er den beste? Svaret er umiddelbart Nei. Det som er viktig å finne ut er hva dere skal bruke babycallen til. Skal den brukes inne på soverommet for å se hvordan barnet har det når det sover eller skal den brukes ute i vogn?. Er dere på farta mye eller bare hjemme? Har dere bondegård kanskje slik at barnet må være med?

Alle disse spørsmålene vil avdekke bruksområdet for en babycall og da blir det også lettere å velge riktig type.

Hvis babycallen skal stå inne på soverommet kan dere velge en med kamera. Da får dere både bilde og lyd. De fungerer som regel best når de får stå rolig og i strømkontakta. Enhetene er ofte større og ikke like enkle å ha med seg eller i vogna. Så kommer spørsmålet jeg stilte meg selv når min var liten. Ville jeg stole på det jeg så eller hørte? Eller ville jeg sjekket uansett? Jeg endte opp med en babycall uten kamera da jeg ville sjekke uansett. Der må alle kjenne litt på hva som passer dere best. Finnes ingen fasitløsning.

Velger dere babycall med kamera så sjekk rekkevidde og batterikapasitet da dette i noen tilfeller kan være dårligere enn på babycaller uten kamera. Utvalget er heller ikke så stort.

Ønsker dere babycall uten kamera er utvalget større. Her har teknologien kommet langt. Det er ikke lenger slik at alle i blokka får inn hverandres babycaller eller det som verre var både politi og brann samband. Nå finner din babycall bare din babycall. Leverandørene satser mye på trygghet og pålitelighet. Det er jo våre barn vi skal følge med på. Ofte snakkes det mye om rekkevidde og dagens babycaller har blitt gode på det. Det vi uansett må huske er at rekkevidden regnes i fri sikt og kommer det noe i veien blir rekkevidden lavere. Hvis enhetene kommer for langt fra hverandre eller av andre årsaker ikke når hverandre kan det settes alarm. Det er en ekstra trygghet for foreldrene. De har lav stråling, høykapasitetsbatterier og langdistanseoverføring.

Babycall er ikke noe leketøy, men et hjelpemiddel for foreldrene. Hvis barna sover ute så har de temperaturmåler som viser hvor kaldt det er og det er nyttig informasjon. På noen modeller kan flere barne enheter kobles på samme foreldreenhet. Det gjør det lettere når flere barn skal overvåkes. Snakk tilbake til barnet har blitt populært og mange foreldre ønsker denne funksjonen.

Som dere sikkert skjønner finnes det ingen fasitsvar på hvilken babycall dere bør velge. Det er heller viktig at dere tenker hva skal vi bruke den til. Da blir det lettere å finne frem til rette produkt. Stol på dere selv, dere vet best.

https://www.babble.no/30-babycall

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.