Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Tommee Tippee Night & Day perfect prep morsmelkvarmer

God Jul

Når du er en trøtt forelder og babyen gråter sulten om natten, kan Tommee Tippee Perfect Prep dag- og nattmaskin være din livredder. Denne innovative maskinen forbereder den perfekte flasken på bare to minutter og er spesielt utviklet for å gjøre nattmating så enkelt som mulig.

Les merShow less
Salg
kr 2,195.00 kr 2,549.00
På lager
Referanse:
423746
Merkelapper:
Relaterte produkter
Beskrivelse

Oppfyller helsedirektoratets nye retningslinjer for tilberedning av morsmelkerstatningspulver.

Å få nok søvn kan være en utfordring for alle foreldre. Sultne babyer liker ikke å vente på mat og vil gjøre følelsene sine kjent på den eneste måten de kan. De tidlige måltidene på morgenen der du prøver å være stille mens du sjonglerer babyen og får flasken til perfekt temperatur, kan være en skikkelig stresstest.

Tommee Tippee Perfect Prep dag- og nattmaskin gjør flaskemating til en drøm, døgnet rundt! Ikke bare tilbereder maskinen den perfekte flasken på to minutter, den er også søvnvennlig med sine ekstra funksjoner som spesielt utviklet for å gjøre nattmating så mye enklere. 10 ganger raskere enn en vannkoker

De nye retningslinjene vedrørende blanding av morsmelkerstatning som kom i 2020 fra helsedirektoratet sier at pulveret må blandes ut i vann som er minst 70 grader for å drepe bakteriene som er i morsmelkpulveret som finnes i alle merker. Tommee Tippee Perfect Prep maskinen oppfyller de nye retningslinjene siden den har en "Hot Spot" funksjon hvor den genererer ut en dose vann som er over 70 grader i flasken

Når babyen din gråter, og du trenger en flaske raskt Med Perfect Prep™ dag og natt maskinen må man ikke lenger å vente på at kjelen skal koke eller vannet avkjøles. Antibakterielt filter Din Perfect Prep™ dag og natt er designet for bruk med vann rett fra springen. Den unike filtreringsmembranen fjerner bakterier og andre forurensninger som kan finnes i vann, og sikrer at det er rent og trygt å tilberede ett flaskemåltid, akkurat som kokt vann fra vannkokeren.

Perfekt temperatur Perfect Prep™ dag- og nattmaskinen utløser en første "hot shot" med vann ved 70°C som dreper alle bakterier som kan være tilstede i morsmelkpulveret. Det hjelper også å løse opp pulvere raskt og enkelt. Etter "hot shot" fylles flasken med kjøligere vann for å sikre at hver flaske leveres med perfekt temperatur - akkurat som morsmelk.

Din beste venn for mating om natten Mykt glødende tanklys viser deg om tanken trenger påfylling av vann, det er et justerbart volum for stille varsler, og det er praktiske flaskestativ-downlights, slik at du kan forberede maten i mørket!

Les merShow less
Produktdetaljer
423746
Jordmor's betraktninger
Sist vist
10 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.