Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Dr Browns Deluxe elektrisk flaskevarmer og sterilisator

Varmer flasker og matglass raskt og trygt – og steriliser 

Les merShow less
kr 999.00
På lager
Referanse:
AC148
Relaterte produkter
Beskrivelse

Passer stort sett alle typer tåteflasker. Smale og bredere flasker.

Den perfekte kombinasjonen.

Smarte funksjoner inkluderer et brukervennlig programmerbart LCD-kontrollpanel med oppvarmingsinnstillinger for en rekke flasketyper, størrelser og starttemperaturer.

Den nye designen tilbyr et lettlest tastatur med både lyd- og visuelle varsler som gir deg beskjed når en oppvarmingssyklus er fullført.

Deluxe Bottle Warmer handler om sikkerhet først, ved hjelp av elektrisk damp for å forsiktig varme flasker. I tillegg har den en automatisk avstengning 60 sekunder etter at en syklus er fullført.

Hørbar alarm med automatisk avstenging forhindrer overoppheting

Ny LCD-skjerm med ett-knapps start- og siste innstillingsminne for raskere oppvarming

Stort vannreservoar varmer opp flere flasker før påfylling

Sikker sterilisator eliminerer 99,9% av bakterier, mugg og gjær som forårsaker trøst fra deler, smokker og en hel flaske

Dr Browns Elektrisk Flaskevarmer som er forhåndsprogrammerte innstillinger for oppvarming av forskjellige typer flasker, størrelser og start-temperaturer.

Hørbar alarm med automatisk avstenging forhindrer overoppheting.

Ny LCD-skjerm med en startknapp og minne funksjon sørger for raskere oppvarming.

Stor vanntank som kan sterilisere flere flasker før man må etterfylle vann. Sikker sterilisering som dreper 99,9% av husholdningens bakterier på deler, smokker og flasker.

Passer alle Dr Browns flasker, samt de fleste andre tåteflasker.

I bruksanvisningen står at man skal benytte destillert vann. Her skal man huske på at i utgangspunktet er bruksanvisningen skrevet av amerikanere for hele verden. De har da ikke tenkt på at land som Norge har mer enn god nok vannkvalitet i springen, og ikke har behov for å destillere vannet.

Noen plasser har imidlertid mye kalk og mineraler i vannet sitt (noe som selvsagt ikke er farlig for oss mennesker) og denne kalken/mineralene kan føre til ett belegg som legger seg på varmeplatene i elektriske artikler. I disse tilfellene hvor det er mye kalk og mineraler i vannet kan det være en ide å koke vannet først, for å redusere mengden med belegg.

Husk at man for å bevare produktet (gjelder også sterilisatorer) må man følge rengjøringsprosedyrene som beskrevet i bruksanvisningen;

Bruk 50ml klar eddik med 100ml med kokt vann og kjør oppvarmingsprosessen som vanlig i 6 minutter.

Skyll så godt etterpå.

Denne prosessen bør man gjøre kanskje en gang i måneden, men bruker man den hver dag og flere ganger om dagen kan det være lurt å gjøre rengjøringsprosessen oftere.

NB! Det er også viktig at man tørker flaskevarmeren eller lar den lufttørke dersom du ikke bruker den hver dag. Tips; har du brukt den, la lokket så oppe til neste gang

Les merShow less
Produktdetaljer
AC148
Sist vist
10 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.