Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Babygym, Babyono, Pool Party

kr 699.00
På lager
Referanse:
1518
Merke:
Beskrivelse

Babyono | Babygym | Pool Party

Denne kule lekematte er designet med babyen din i tankene. Playmat POOL PARTY viser glade dyr som leker i bassenget.

Den kommer i livlige farger for å stimulere babyens fantasi og støtte dens vekst fra de første ukene av livet. Settet inkluderer attraktive hengende leker som kan trekke babyens oppmerksomhet i lengre tid og underholde den.

Interaktiv lekeplass – Lekematten vår er en perfekt lekeplass for en baby. I tillegg til hengende leker, har den med sansestykker, for eksempel en squeaker og raslende leke som kan oppmuntre babyen til å leke og ligge på magen.

Fantasistimulerende design – Lekematten er designet i et interessant fargerik design som stimulerer fantasien. Du kan fortelle babyen din en historie om dyr, og oppmuntre den til å finne bilder eller interaktive stykker gjennom lekematten.

Morsomme hengende leker – Settet inneholder 5 hengende leker som støtter babyens vekst. Det er 2 rangler, et raslende leketøy, squeaker og bitring. Du kan fritt feste disse lekene til buer. De vil hjelpe babyen din med å trene hendene sine, det vil si ta tak i gjenstander og ta dem i den andre hånden.

Flytte buer – Lekematten vil følge babyen din i tidlige stadier av veksten. Til å begynne med vil babyen bruke den til å ligge på ryggen, deretter på magen. Når den blir eldre og begynner å sitte og krype, vil lekematten fungere som teppe og bli til en koselig lekeplass.

Praktisk og rask festing – Du kan feste sløyfer til lekematten gjennom en praktisk spenne i bunnen av produktet.

Spseifikasjoner:

Lekematte

Flytte buer

5 hengende leker

Tekniske data:

materiale: 100 % polyester, BPA-fri, PVC-fri og ftalatfri

tørk av med en våt klut

Les merShow less
Produktdetaljer
1518
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.