Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

LIBERO bleie, prematur, opp til 2 kg (24 stk)

* Prematurbleier

Les merShow less
kr 109.00
På lager
Referanse:
LI-442713
Merke:
Merkelapper:
Relaterte produkter
Beskrivelse

Libero har bleier for nydfødt/premature barn. Disse bleiene passer perfekt til barn som er for tidlig født (prematur) eller for de barna som er født til termin. Disse bleien vil da passe barnet fra nyfødt og opp til en 3 - 4 uker. Det kan være en utfordring å finne bleier som sitter behagelig på barnet når det er nyfødt. Det kan fort bli for stort og klumpete. På den måten hindre barnets naturlige bevegelser og øker faren for lekasje.

I en pakke er det 24 stk bleier - lotion free og svanemerket.

Baby Soft – bleier for de aller minste Allerede fra begynnelsen av, ja, spesielt da, trengs det bleier som er veldig myke. De første ukene er det viktig at de også er skånsomme mot den lille navlestumpen. Premature bleiene (som fås på sykehus, apotek og noen barnebutikker) er utformet slik at de ikke trykker mot navlen.

Nettliknende overflatemateriale Ettersom de aller minste spiser morsmelk eller tillegg, har våre små bleier et spesielt nettliknende overflatemateriale som tar hånd om den løse avføringen. På denne måten reduseres risikoen for lekkasje til et minimum. Dessuten blir bleieskiftene enklere.

Svanemerket Libero Baby Soft er merket med Svanen. Dette betyr at bleiens miljøpåvirkning er minimal, og at den kontrolleres fortløpende. Gode å ha på seg! Ingen lotion

Vår holdning er klar når det gjelder tilsetningsstoffer i bleier: jo mindre, jo bedre. Våre bleier inneholder ingen lotion eller parfyme. Bare luft I stedet "puster" bleiene våre. Luft slippes inn, og sammen med kjernen holder overflatematerialet bleien helt tørr mot huden. Dette er det beste for små babystumper. Beste passform noensinne Passformen er dessuten veldig god: Den tynne bleien er myk, og det er ingenting som gnager eller er i veien. Ikke noe må hindre en baby på oppdagelsesferd!

Les merShow less
Produktdetaljer
LI-442713
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.